Špirálový mixér série SP s pevnou nádobou pre malé výroby je dostupný v rôznych modeloch a kapacitách cesta a je ideálny na výrobu malého množstva cesta v pekárňach, pizzeriách a cukrárňach. Umožňuje skrátiť dobu miešania a dobre sa hodí aj na priemerné aj mäkké cestá …
Vlastnosti:
Nadrozmerná práškovo lakovaná a znížená oceľová konštrukcia je určená pre menší objem
Špirálový nástroj a nádoba na mixovanie sú z nehrdzavejúcej ocele
Mixér je vybavený nastaviteľnými nožičkami
Elektrický systém je podľa predpisov CE
Mixér je vybavený dvojrýchlostným motorom
Mixér je vybavený časovačom
Pohyb sa prenáša cez remene a reťaz
* Na vyžiadanie (voliteľné) môže byť vybavený:
Jednofázovým 220 V jednorýchlostným motorom
Invertorovým systémom pre nastavenie rýchlosti špirály (od 90 do 280 ot./min.) – odporúčaný pre hydratované cestá
Kolieskami s brzdou
Technické vlastnosti SP 20:
Technické vlastnosti SP 40:
Technické vlastnosti SP 50: